Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Τεν Κάτε: "Σαν τρελοί..."


Ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, οι ποδοσφαιριστές του να μην "κλοτσήσουν' την ευκαιρία που τους δίνετε να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και επικαλέστηκε και τον παράγοντα τύχη που ζήτησε να είναι στο πλευρό της ελληνικής ομάδας.

"Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις... Σεβόμαστε τη Βέρντερ, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο σπουδαιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν τίθεται κανένα θέμα οικονομίας δυνάμεων. Εχουμε μπροστά μας ένα τόσο σημαντικό ματς όπως αυτό απέναντι στη Βέρντερ.

Για να είμαστε εδώ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κλοτσήσουμε αυτή την ευκαιρία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Είμασταν καλύτεροι και κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν έχουμε λόγο να τη φοβηθούμε. Και να ξέρετε ότι εξακολουθώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Και οι δύο ομάδες θα έχουν πίεση για το αποτέλεσμα. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν δραματικά σε σχέση με τις δύο ομάδες όσον αφορά στην αγωνιστική τους κατάσταση. Θέλουμε περισσότερη τύχη στο παιχνίδι μας.

Κι εμείς έχουμε αμυντικό πρόβλημα, αλλά και η Βέρντερ. Και η άμυνα της Βέρντερ έχει πρόβλημα αφού έχει δεχθεί τα διπλάσια γκολ από εμάς.
Καλύτερα να μην σχολιάσουμε το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με Βέρντερ Βρέμης.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα με προηγούμενο ματς και ίσως γίνουν λίγες αλλαγές. Τα δύο πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την μαχητικότητα που πρέπει και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Και στο πρώτο παιχνίδι επέδειξε αυτά τα στοιχεία ο Παναθηναϊκός και να θυμίσουμε ότι το πρώτο γκολ της Βέρντερ ήταν αντικανονικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι οι στημένες φάσεις.

Οι Γερμανοί έχουν ψηλά κορμιά, πέντε-έξι παίκτες πάνω από 1.80, πέτυχαν και στο γερμανικό πρωτάθλημα γκολ με αρκετά στημένα τελευταία, δεν πρέπει να έχουν τέτοιες ευκαιρίες, αλλά να κρατηθούν όσο πιο μακριά γίνεται από την περιοχή μας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει καλά και να πηγαίνει παντού καλά, είτε αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ, είτε την Τσέλσι, είτε τη Μίλαν.


Θα πρέπει να παλέψουμε σαν τρελοί..." είπε ο Ολλανδός τεχνικός που δεν αποκάλυψε τα πλάνα του λέγοντας με χιουμοριστικό τρόπο.

"Έχω πληροφορίες πως ο κ. Σάαφ είναι κρυμμένος εδώ κάπου και δεν θέλω να μιλήσω για το τεχνικό κομμάτι του αγώνα... όμως οι αλλαγές στην ενδεκάδα δεν θα είναι πολλές" ήταν οι δηλώσεις του 54τεχνικού των "πράσινων" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: