Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Σάαφ: "Είμαστε περήφανοι"


Ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του, φάνηκε στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ. Ο Γερμανός τεχνικός, τόνισε πως το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που έχει βοηθήσει την Βέρντερ να φτάσει εκεί που είναι, ενώ συμπλήρωσε πως αν η ομάδα του δεν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεν θα πρέπει να κριθεί αυστηρά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Κερδίσαμε απλώς ένα παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάθε φορά την προσδοκία να παίζουμε καλά. Αν κάποια πράγματα συνεχίσουν να δουλεύουν όπως στον αγώνα με τη Χέρτα, θα ξαναδείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα. Εμείς έχουμε σαν στόχο να παρουσιάζουμε κάθε φορά το καλύτερό μας πρόσωπο. Αυτός είναι και ο στόχος μας την Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεχτήκαμε σκληρή κριτική μετά το 0-0 με την Ανόρθωση, όμως δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Απλώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όλος ο κόσμος άλλωστε είδε στη συνέχεια πόσο καλή ομάδα είναι η Ανόρθωση. Νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1.

Είναι θετικό ότι όλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από τη Βέρντερ και τη θεωρούν καλή ομάδα. Λέγαμε για παράδειγμα πριν τον αγώνα με την Ίντερ πως θέλουμε να νικήσουμε στο Μιλάνο. Αυτό είναι καλό και δείχνει δύναμη και θάρρος για μια ομάδα. Όμως θα πρέπει να ξέρουμε ότι όσο κοστίζει ένας επιθετικός της Ίντερ κοστίζει όλη η ομάδα μας. Ασφαλώς και είναι επιτυχία αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο ματς, αλλά δεν είναι σωστό να μας επικρίνει κάποιος αν δεν τα καταφέρουμε.

Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με το επιθετικό κομμάτι. Όμως παραμένω σταθερός στην άποψή μου. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι με όσα έχει καταφέρει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια χάρη στο επιθετικό παιχνίδι της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: