Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

Η επόμενη μέρα του θριάμβου


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή τον… παλιόφιλο Τάκη Λεμονή και την ομάδα του, σε ένα παιχνίδι που χρίζει προσοχής από την ομάδα του Πειραιά, η οποία πρέπει να αφήσει πίσω της τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα.

Το μυαλό όλων στο λιμάνι, βρίσκεται σίγουρα ακόμα στην Μπενφίκα και στο απίστευτο 5-1, αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική, με τον Πανιώνιο να έρχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να απειλεί μέσω ενός γνωστού κι αγαπημένου.

Ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στον Πειραιά, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της αγαπημένης του ομάδας και θα κοιτάξει το συμφέρον του Πανιωνίου, που χρειάζεται βαθμούς, έχοντας μείνει αρκετά πίσω.

Οι προπονήσεις που απομένουν μέχρι την Κυριακή, θα φανερώσουν και τις απουσίες που σίγουρα θα έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ζεβλάκοφ στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα συμπεριληφθούν σε αυτή, οι Τοροσίδης, Λεονάρντο και Στολτίδης, αν και για τους δύο πρώτους κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη, από τη στιγμή που αισθάνονται πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, ικανοποίηση για τη νίκη κόντρα στους Λουζιτανούς, επικρατεί στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία βλέπει την υπομονή και τη στήριξη, να αποδίδουν καρπούς. Μάλιστα, σε δηλώσεις του, ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: