Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Κετσπάγια: Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα του ΠΑΟ


Κετσπάγια:Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα του ΠΑΟ

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ίντερ. Το καλό είναι ότι αν και χάναμε δύο φορές, όχι μόνο ισοφαρίσαμε, αλλά και προηγηθήκαμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, όμως θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε. Η Ίντερ είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη όμως και εμείς στο 3-2 χάσαμε καλή ευκαιρία με τον Λαμπάν όπου ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στα αποδυτήρια έβλεπα απογοητευμένα πρόσωπα μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια και την ισοπαλία με την Ίντερ», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η απογοήτευση για μας είναι για το σκορ του άλλου παιχνιδιού, το οποίο μπλέκει τα πράγματα. Η Ίντερ σίγουρα θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί, από εκεί και πέρα τρεις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για την πρόκριση. Το παιχνίδι με τη Βέρντερ στην έδρα μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Μουρίνιο: Δίκαιο αποτέλεσμα, άξια η Ανόρθωση

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για πολλά ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του. «Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε δυο φορές, όμως τους χαρίσαμε δυο γκολ και γενικά κάναμε πολλά δώρα, από προσωπικά λάθη των ποδοσφαιριστών μου. Η Ανόρθωση είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που παλεύει και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Χαίρομαι γι’ αυτούς, τον Κετσπάγια και γενικά την Κύπρο, που παλεύει να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι ήταν ένα πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις άλλων πρωταγωνιστών

Φρούσσος: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το γυρίσαμε και θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Νιώθουμε λίγο πικραμένοι αλλά κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους 16 της διοργάνωσης. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Βέρντερ».

Παναγή: «Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα. Νιώθουμε πικρία καθώς μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη. Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την Βέρντερ και θα πρέπει να δώσουμε ακόμη περισσότερες δυνάμεις για να προκριθούμε στους 16».

Μπεκιάι: «Το παιχνίδι με την Βέρντερ είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ανόρθωσης. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στους 16».

Ανδρέας Παντελή (πρόεδρος): «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νιώθουμε και κάπως απογοητευμένοι. Τα παιδιά προσπάθησαν και πρέπει να τους συγχαρούμε. Ο βαθμός είναι πολύτιμος, θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: