Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Σάαφ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Μάντζιο...


Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε πριν λίγο ο κ. Σάαφ:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι περισσότερο από αυτά που είδατε στο γήπεδο. Είμαστε απογοητευμένοι που ενώ νομίζαμε πως πιάνουμε την απόδοση που θέλουμε, όλα άλλαξαν. Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Το σημαντικότερο είναι η παθητικότητα. Καθόμαστε και παρακολουθούμε τον αντίπαλο να παίζει μπάλα, χωρίς να παθιαζόμαστε για να του την πάρουμε. Ο Μάντζιος πραγματικά είναι παίκτης που ξεχωρίζει. Έπαιξε άλλωστε και στη Μπουντεσλίγκα με την Άιντραχτ, αν και δεν έπιασε την απόδοση που θα μπορούσε.

Δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε όπως θα έπρεπε εξαιτίας της παθητικότητάς μας, όπως σας είπα. Και ο Τζιόλης όπως και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού έπαιξε καλά και πειθαρχημένα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Σίγουρα είχαμε και χειρότερα αποτελέσματα. Αυτό που βλέπω όμως σήμερα είναι πως κλοτσήσαμε τους πόντους και την ευκαιρία να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα που είναι στην πρώτη θέση έχει τις περισσότερες ελπίδες για να περάσει. Αυτή που βρίσκεται στη δεύτερη τις αμέσως περισσότερες. Εμείς που είμαστε στο τέλος έχουμε τις λιγότερες, ελπίζουμε όμως ακόμα, αρκεί να βελτιώσουμε κατά πολύ την απόδοσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: