Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Για ακόμα μια φορά στη φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση "αναγκάζει" τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί της. Μετά και την ισοπαλία με την Ίντερ, γίνεται λόγος ακόμα και για... σωτηρία της ιταλικής ομάδας από την καταστροφή!

Αναλυτικά

UEFA.com: "Ο Κρουζ έσωσε την Ίντερ στην Κύπρο. Το γκολ έσωσε τους Ιταλούς από την καταστροφή".

Skysports.com: "Οι πρωταθλητές της Κύπρου κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Η Ανόρθωση απόλαυσε άλλη μια μεγάλη βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Gazzetta Dello Sport: "Ο Κρουζ έσωσε την Ίντερ από τα προβλήματα".

BBC: "Η πρόκριση στο β' όμιλο είναι ανοικτή, μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ".

Goal.com: "Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην πρόσφατη ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση Αμμοχώστου και η Ίντερ μοιράστηκαν ένα... θρίλερ έξι γκολ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Ο Χούλιο Κρουζ κατάφερε να ισοφαρίσει για τους πρωταθλητές Ιταλίας στα τελευταία λεπτά".

International Herald Tribune: "Ο Χούλιο Κρουζ σκόραρε με κεφαλιά στο 80ό λεπτό, σφραγίζοντας την ισοπαλία 3-3 της Ίντερ εναντίον της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, η οποία συνέχισε από εκεί που έμεινε μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Reuters: "Ο Χούλιο Κρουζ έβαλε γκολ με κεφαλιά, δέκα λεπτά πριν το τέλος, καλύπτοντας τα λάθη του αμυντικού Νίκολας Μπουρντίσο και δίνοντας στην Ίντερ ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Ανόρθωσης".

Γαλλικό Πρακτορείο: "Οι "μικροί" Κύπριοι της Ανόρθωσης ανέτρεψαν δύο φορές το αποτέλεσμα απέναντι στους "γίγαντες" της Ίντερ, σε μια αξέχαστη ισοπαλία 3-3".

Δεν υπάρχουν σχόλια: