Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Έξω ο «Ιέρο», μέσα «Πάτσα» και Κυριάκος Παπαδόπουλος!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο Καραϊσκάκη. Στολτίδης και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά ωστόσο, μόνο ο δεύτερος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς ο Βαλβέρδε προτίμησε να μη ρισκάρει με τον «Ιέρο». Ο Ισπανός τεχνικός έκανε την έκπληξη, καθώς συμπεριέλαβε στην 18αδα και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Πλην του Στολτίδη και των τραυματιών Άντζα, Μπελούτσι και Λεονάρντο, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντιντιέ Ντομί, καθώς επέστρεψε ο Ραούλ Μπράβο. Επιπλέον, ο Βαλβέρδε «έκοψε» τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Σίσιτς και Παναγόπουλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Άπαντες θα βρεθούν το πρωί (10:30) της Κυριακής στου Ρέντη για να προπονηθούν.

Οι 18 «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός, Κοβάσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: