Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2008

Έκπληξη με Ραούλ Μπράβο από Βαλβέρδε!


Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στου Ρέντη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας στην αποστολή τον Ραούλ Μπράβο!

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να αφήνει πίσω του το επεισόδιο με τον συμπατριώτη του αμυντικό και παρότι εκκρεμεί η απόφαση της διοίκησης για τη τιμωρία του, τον συμπεριέλαβε στην 18αδα. Σ’ αυτή βρίσκεται και ο άλλος υπό τιμωρία παίκτης, ο Κώστας Μήτρογλου ωστόσο, η επιστροφή του ήταν αναμενόμενη μετά τον τραυματισμό του Κοβάσεβιτς. Για τον νεαρό επιθετικό άλλωστε, το κλίμα δεν είναι τόσο βαρύ όσο για τον Μπράβο, ο οποίος έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα τον προσεχή Γενάρη.

Η επιστροφή του Μπράβο πάντως, συνδέεται και με το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός 18αδας τον Ντιντιέ Ντομί, προκειμένου να τον ξεκουράσει για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μέταλιστ.

Εν όψει του αγώνα στην Ουκρανία, έμειναν εκτός και οι Τοροσίδης, Λεονάρντο. Και οι δυο προπονήθηκαν κανονικά ωστόσο, ο Βαλβέρδε απέφυγε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Επιπλέον, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Στολτίδης, Κοβάσεβιτς και Σίσιτς, που συνέχισαν τα προγράμματά τους. Οι τρεις τους θα βρεθούν και το πρωί (10:30) της Κυριακής στου Ρέντη, όπως και οι Παναγόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (τιμωρημένος) και Τοροσίδης, οι οποίοι θα προπονηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: