Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008

ΜΟΥΡΙΝΙΟ:"Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός"


Χαλαρός, παρά την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο "Special One"... υποστήριξε πως το "τριφύλλι" κέρδισε δίκαια, αν και όπως τόνισε η ομάδα του δεν είχε στον όμιλο την απαραίτητη πίεση…

Όταν τέλος κάποιος τον ρώτησε, αν οι εντός έδρας ήττες από τον Παναθηναϊκό αποτελούν γούρι για εκείνον, αναφορικά με την προηγούμενη που είχε υποστεί, όταν ήταν ακόμα προπονητής στην Πόρτο γέλασε και αστειεύτηκε πως αυτό θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί χθες για να το παίξει στο στοίχημα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου: "Σίγουρα δεν αξίζουμε να πάμε σπίτι μας ήσυχοι πως μας αρκεί πως πήραμε την πρόκριση. Εμείς θα πάμε στην Βέρντερ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση του αντιπάλου μας. Ο προπονητής είναι εδώ για να δεχθεί την κριτική ως οφείλει.

Έχετε δίκιο για την δυναμική παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού σε σχέση με των δικών μας. Είναι διαφορετικές κουλτούρες. Εγώ έχω παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά και στην φυσική του έδρα. Κατά τ' άλλα το "Μεάτσα" είναι μια μάλλον κρύα έδρα.

Σήμερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν διαφορετικό να χάσουμε με 1-0 αντί 2-0. Εγώ ρίσκαρα για να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν είναι πολύ διαφορετικό, πάντως, να προκριθούμε ως δεύτεροι. Ομάδες, όπως η Τσέλσι και η Ρεάλ μπορεί να προκριθούν ως δεύτερες. Εγώ, παρόλα αυτά, θα πάω στη Βρέμη για να κερδίσω.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είχε μεγαλύτερη πειθαρχία και ένταση. Εμείς μπορούμε να πούμε πως δώσαμε το 200% κόντρα στην Γιουβέντους. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε έναν εύκολο αγώνα πρωταθλήματος, αλλά δεν θέλω δικαιολογίες. Κέρδισαν δίκαια. Ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα να βγει από πρώτος μέχρι τρίτος, αλλά το σημαντικό γι' αυτούς είναι πως έχουν την τύχη στα χέρια τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: