Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0


Ο ΑΠΟΕΛ πήρε άξια τη νίκη επί της Ανόρθωσης με 1-0, στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου θα παραμείνει για τουλάχιστο 24 ώρες, μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια.

Οι γαλαζοκίτρινοι επέδειξαν μεγάλο πάθος και όντας καλύτεροι από τους κυανόλευκους, πήραν δίκαια το πολύτιμο τρίποντο, από το γκολ στο 63' του Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς, ο οποίος "ξεκλείδωσε" την άμυνα της "Κυρίας".

Πάντως, εκτός από την ήττα, προέκυψε κι άλλο πρόβλημα για την «Κυρία», αφού ο Σάβιο αποχώρησε τραυματίας (χτύπησε στον έσω πλάγιο) στο 10’ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Κόντης, Μπρούρσε, Φλορέα, Σατσιάς (46' Πίντο), Μοράις, Κοσόφσκι (89' Χρήστου), Χαραλαμπίδης, Μιροσάβλιεβιτς, Ονουάτσι (79' Μιχαήλ).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νάγκι, Κωνσταντίνου, Δέλλας, Κατσαβάκης, Λεϊβακαμπέσι, Νικολάου, Σκοπελίτης, Ντομπρασίνοβιτς (72' Σόσιν), Λαμπάν (57' Φρούσος), Χαουάρ, Σάβιο (11' Μπαρντόν).


Δεν υπάρχουν σχόλια: