Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

Κετσπάγια: "Θα κάνουμε τα πάντα"


Χαλαρος και αισιόδοξος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ανόρθωση, ο τεχνικός της "Κυρίας", Τιμούρ Κετσπάγια.

"Είμαι περήφανος με ότι έχουμε πετύχει εως τώρα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ένα πόντο σε τρεις αγώνες αλλά πήρε βαθμούς εκεί που πολύ δεν το περίμεναν. Η Ιντερ είπε ότι θα μας βοηθήσει αλλά αν πιστέψουμε τον Μουρίνιο, αφήστε καλύτερα. Η δόξα και το χρήμα μας φάνηκε να μας έφεραν προβλήματα στην πορεία" είπε ο Γεωργιανός κόουτς και συμπλήρωσε:

Παναθηναϊκός έχει την έδρα, τα προσόντα αλλά παίζουμε και εμείς στο παιχνίδι. Εχω καλές αναμνήσεις στο ΟΑΚΑ,παρόλο που έχω χάσει ένα πρωτάθλημα εκεί" ολοκλήρωσε μετά από σχετική ερώτηση.

"Ξέρετε πολύ καλά την κατάσταση στον όμιλο. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και ακόμα είμαστε μέσα στο στόχο της πρόκρισης. Όταν μπήκαμε δεν είχαμε σκεφτεί οτι θα φτάναμε σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έκαναν πολύ καλή δουλειά και το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αύριο. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να περάσει, κάποια πρέπει να είναι στην τρίτη θέση, ενώ εμείς μπορούμε να είμαστε και τέταρτοι.

"Ηρθαμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, αλλά κανένα παιχνίδι έως τώρα δεν ήταν εύκολο. Έχουμε κάποιες δυσκολίες, αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στους παίκτες μας, να δώσουν το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, και να έχουμε πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση".

- για τις απουσίες (Σάβιο, Μπεκιάι)
: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάβιο δεν μπορεί να μας βοηθήσει. ο Μπεκιάι έκανε προπόνηση και θα μας βοηθήσει».

- για το αρχικό σχήμα: "Τι θες να σου πω; (γέλασε..) Τη σύνθεση...;"

για την κατάσταση με την παραίτηση του Ανδρέα Παντελή: "Φαίνεται ότι η δόξα και το χρήμα μας έφεραν τα προβλήματα. Όταν δεν είχαμε τίποτα, ήμασταν μια χαρά. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα επηρεαστεί η ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την κατάσταση".

- για την κατάσταση του Παναθηναϊκού σε σχέση με το παιχνίδι της Κύπρου: "Δεν έχει σημασία τι ήταν πριν 3 μήνες και τι τώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Παίζουν στην έδρα τους, με 70.000 φιλάθλους. Είναι καλό να παίζεις σε μεγάλο γήπεδο. όμως θα δείξει μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζει μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά κι εμείς και θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι".

- για το πιο ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό του ΟΑΚΑ, ή αυτό που είχε δώσει με τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω ότι ήταν με τον Ολυμπιακό, γιατί αν δεν είχαμε νικήσει, δεν θα ήμασταν ερδώ. Εκείνο ήταν το πιο σημαντικό".

- για το αν θα παίξει η ομάδα του για την ισοπαλία: "Η ισοπαλία δεν θα μας δώσει ούτε την 3η θέση. Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση αυτή τη στιγμή, ένα παιχνίδι πριν τελειώσει ο όμιλος και ακόμα διεκδικούμε την πρόκριση. Όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και ειδκά οι παίκτες. Έχουν πετύχει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς για κυπριακή ομάδα. Θα κυνηγήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος".

Στα πηγαδάκια για το πόσο χαλαρός έδειχνε είπε στους δημοσιογράφους: "Και τι να κάνω..."

Κατσαβάκης: "Είναι κάτι τρελό και απίστευτο"

Το γεγονός ότι οι Ελληνες παίκτες προτιμούν την Κύπρο από την Ελλάδα, σχολίασε ο Κατσαβάκης που εκπροσώπησε τουςς συμπαίκτες του και αναφέρθηκε στην πορεία της "Κυρίας" στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να αποδείξουμε κάτι που δεν μας προτίμησαν οι Ελληνικές ομάδες. Για την Ανόρθωση είναι κάτι τρελό και απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα".

Με 5-4-1, Μπεκιάι και Σόσιν

Με σύστημα 4-5-1 που θα μετατρέπεται σε 3-5-2 θα παρατάξει την Ανόρθωση όπως όλα δείχνουν, ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η συμμετοχή του Μπεκιάι θα κριθεί από την τελευταία προπόνηση, όμως φαίνεται πως ο Αλβανός τερματοφύλακας θα προτιμηθεί λόγω και της εμπειρίας του.

Όσο για τον Σοσίν που δεν ξεκίνησε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.

"Διπλό μες στο ΟΑΚΑ"

Αποθεωτική υποδοχή είχαν οι παίκτες της Ανόρθωσης καθώς με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο καταχειροκροτήθηκαν από περίπου 30 οπαδούς που βρισκόντουσαν στην Θύρα 18 του ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης ήταν κατά πάσα πιθανότητα κύπριοι φοιτητές καθώς ο κύριος όγκος θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη.

Το σύνθημα που φώναζαν συνεχώς οι φίλοι της Ανόρθωσης ήταν: "Διπλό μες στο ΟΑΚΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: