Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

Στον αέρα το ΠΑΟ-Ανόρθωση!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην αυριανή (10:00 π.μ.) καθιερωμένη σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της Ανόρθωσης, αλλά και των παρατηρητών της ΟΥΕΦΑ θα παρθεί οριστική απόφαση για τον αν θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι ο αγώνας (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Παρούσα και η Ελληνική Αστυνομία και εάν υπάρχει θέμα αναβολής της αναμέτρησης, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα τεθεί επί τάπητος στη εν λόγω σύσκεψη.

------------------------------------------------------------------------------

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό εξαιτίας των πολύ σοβαρών επεισοδίων που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Όπως μετέδωσαν τα ελλαδικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές δεν είναι σε θέση να αστυνομεύσουν την αυριανή αναμέτρηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μάριο Λευκαρίτη, μας δήλωσε... "Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΟΥΕΦΑ και ως εκ τούτο δεν τίθεται θέμα αναβολής".


Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο άλλωστε, αφού την ίδια μέρα και ώρα είναι προγραμματισμένο και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στη Βέρντερ και την Ίντερ, στη Βρέμη.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάνενα ενδεχόμενο, ειδικά την στιγμή που αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικού.

Τρομοκρατία παντού
Τρομοκρατημένοι είναι οι περισσότεροι Κύπριοι φίλαθλοι που βρίσκοτναι στην Αθήνα, ενώ όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ αρκετά ξενοδοχεία (κάποια εκ των οποίων φιλοξενούν και συμπατριώτες μας) δέχτηκαν επιθέσεις, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί. Η αποστολή της Ανόρθωσης είναι μακριά από τα γεγονότα και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όπως μεταδίδουν τα αλλαικα΄τηλεοπτικά δίκτυα, το Σύνταγμα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, καίγεται το λόμπι του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια, το υπουργείο Εξωτερικών και Οικονομικών καθώς και η Εθνική Τράπεζα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: