Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Ανόρθωση


Από το πρωί της Τρίτης (10:30) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανακοίνωσε και η «πράσινη» ΠΑΕ.

«Στη διάθεση των φιλάθλων μας θα τεθούν από την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα Champions League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ που θα διεξαχθεί στις 9/12/2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 20 έως 100 ευρώ και κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μέχρι 4 εισιτήρια. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Σημειώνεται πως την Κυριακή, 7/12/2008, θα λειτουργήσει μόνο το εκδοτήριο στη Θύρα 4 του Γηπέδου της Λεωφ. Αλεξάνδρας. Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908) καθημερινές 10:30΄ - 18:30΄. Για την είσοδό τους στο γήπεδο παρακαλούνται τόσο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας όσο και οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

* Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: