Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Παραιτήθηκε ο Παντελή!


Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ανόρθωση ανάγκασε τον πρόεδρο της "Κυρίας" να υποβάλει την παραίτηση του.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της πρωταθλήτριας Κύπρου έκανε δεκτή την παραίτηση του Παντελή και δεν θα επιμείνουν στις εναντίον του καταγγελίες για υπεξαίρεση 420 χιλιάδων ευρώ.

Παρόλα αυτά οι έρευνες προχωρούν κανονικά και όπως δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ιάκωβος Παπακώστας η έρευνα προχωρεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Ανόρθωσης.

Από το πρωί της Δευτέρας, κλιμάκιο του Τ.Α.Ε Αρχηγείου βρίσκεται στη Λάρνακα για τη συλλογή καταθέσεων από άτομα που είναι σε θέση να δώσουν πληροφορίες για την υπόθεση, ενώ το απόγευμα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, έγινε σύσκεψη για την ανασκόπηση του ανακριτικού έργου στην οποία ληφθηκαν αποφάσεις για την πορεία της έρευνας.

Την Τρίτη εκπνέει το διάταγμα κράτησης του Ανδρέα Παντελή και δεν αποκλείεται η Αστυνομία να ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Στο μεταξύ ανακοίνωση του σωματείου της Ανόρθωσης αναφέρεται ότι από την Τρίτη θα αρχίσει το ελεγκτικό έργο για τα οικονομικά του σωματείου και αναλόγως του χρόνου, που θα χρειασθεί για την ολοκλήρωσή του, θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μελών.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. ζήτησε να του δοθεί χρόνος ως τη Γενική Συνέλευση και, στο διάστημα αυτό, κάλεσε τα μέλη και τους οπαδούς της Ανόρθωσης σε ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: