Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Πρόεδρος Κιντής, αντιπρόεδρος Νοτιάς!


Ο Γιώργος Κιντής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συλλόγου το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Κιντής, που είναι και μέτοχος της ΠΑΕ με ποσοστό 0,12%, κλήθηκε, τελικά να αναλάβει με άλλα λόγια την προεδρία του «Δικεφάλου», μετά από πίεση των μεγαλομετόχων της ΑΕΚ. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο νέος πρόεδρος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, προαναγγέλοντας συνέντευξη Τύπου. «Θα γίνει κάτι πιο οργανωμένο», επισήμανε.
O Νοτιάς και η Αλ. Μπακογιάννη

Ο Νίκος Νοτιάς, που περιλαμβανόταν στα φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας (και πιεζόταν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να δεχτεί), τελικά καταλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ της Αλεξίας Μπακογιάννη ως υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Επικοινωνίας. Ως τώρα η κυρία Α. Μπακογιάννη ήταν συνεργάτις του Ντέμη Νικολαΐδη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο κ. Γιώργος Κιντής εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ, που πέντε χρόνια πριν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξαναδώσουν στην ΑΕΚ την ευκαιρία να διακριθεί όπως αξίζει στην ιστορία της, βρίσκει σήμερα την ομάδα να λειτουργεί με βάση τα πρότυπα των σύγχρονων Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Στο εξής το Διοικητικό Συμβούλιο θα χαράσσει τη στρατηγική του Συλλόγου, τον σχεδιασμό και την χρηματοδότηση των υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η υλοποίηση των ανωτέρω θα στηριχτεί στα επαγγελματικά μας στελέχη. Σε ό,τι αφορά στην καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Θανόπουλο και σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα στον προπονητή κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Στέλιο Μανωλά. Ο κ. Νίκος Νοτιάς, ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος και ο κ. Νίκος Κούλης εξελέγησαν Αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, εξελέγησαν τρία νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Νίκος Θανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, η κα. Αλεξία Μπακογιάννη υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Επικοινωνίας, καθώς και ο κος Παντελής Αθηνής, σημαντικός μέτοχος της ΠΑΕ.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

Κιντής Γεώργιος
Κανελλόπουλος Τάκης
Κούλης Νικόλαος
Νοτιάς Νικόλαος
Θανόπουλος Νικόλαος
Θανόπουλος Αναστάσιος
Μπακογιάννη Αλεξία
Αθηνής Παντελής
Γκούμας Γκίκας
Παππάς Πέτρος
Φαναράς Ευστράτιος
Κατρακάζης Ιωάννης
Χατζηχρήστος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: