Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008

Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο Βοτανικός!


Στον «αέρα» βρίσκεται η διαδικασία ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σύμφωνα με δηλώσεις του Μπάμπη Βωβού. Ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρίας έχει ενημερώσει ήδη εξωδίκως τον Δήμο Αθηναίων και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι αν εκδοθεί απόφαση αναβολής των εργασιών από το ΣτΕ, θα ανακαλέσει τη δωρεά των 56 στρεμμάτων για την κατασκευή του γηπέδου!

«Αν εκδοθεί απόφαση χορήγησης αναστολής των εργασιών από το ΣτΕ, θα ανακαλέσω τη δωρεά προς το Δήμο Αθηναίων των 56 στρεμμάτων στην περιοχή, για την ανέγερση του γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι δε θα γίνει γήπεδο», ήταν η τοποθέτηση του κ. Βωβού στη ραδιοφωνική συχνότητα του "SENTRA FM 103,3", που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους φίλους της ομάδας.

sportdog

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Με αφορμή την αναστολή των έργων στο εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό και λογω του ότι η συμπαθής κατά τα άλλα κίνηση γιά τον Ελαιώνα θέτει ως αίτημα την προστασία του βιότοπου στο ρέμα του Προφήτη Δανιήλ που φιλοξενεί γεράκια και κορμοράνους αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μιά κίνηση πολιτών κατά της αλλης κίνησης.

Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας βρούν στο http://anticormorano.wordpress.com

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.