Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2009

Μπλοκάρει του Ντέιβιντ η Παλμέιρας


Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ντέιβιντ είναι η Παλμείρας. Η βραζιλιάνικη ομάδα θεωρεί πως ο 22χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και είναι έτοιμη να καταθέσει προσφυγή στην FIFA για να ακυρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πριν από λίγες ημέρες οι "πράσινοι" απέκτησαν ως ελεύθερο τον νεαρό οπισθοφύλακα για τα επόμενα 4,5 χρόνια όμως οι διοικούντες του συλλόγου της Βραζιλίας ισχυρίζονται πως ο παίκτης τούς ανήκει έως το 2010. Για αυτό το λόγο εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάνε το θέμα μέχρι την FIFA.

"Περιμένουμε την απόφαση αύριο. Επιμένουμε πως ο Ντέιβιντ έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ώρα. Αν η απόφαση δεν είναι υπέρ μας, θα πάμε στη FIFA και θα πούμε πως ο παίκτης είναι δικός μας", τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος της Παλμέιρας, Σέρτζιο Σβάρτσμαν.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα η πιθανή δικαίωση της Παλμέιρας στην υπόθεση Ντέιβιντ θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του παίκτη στην πρώην ομάδα του ή στην αντίθετη περίπτωση θα αναγκάσει το "τριφύλλι" να καταβάλει το ποσό των 10 εκ. ευρώ ώστε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: