Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2009

Μένει στη Μίλαν ο Κακά!


Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έγινε... Το σίριαλ των τελευταίων ημερών σχετικά με τη μεταγραφή του Κακά στη Μάντσεστερ Σίτι έλαβε τέλος σήμερα τα ξημερώματα. Ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος αστέρας θα παραμείνει στο Μιλάνο, καθώς απορρίφθηκε η πρόταση-ρεκόρ των "πολιτών".

Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν από την περασμένη εβδομάδα, όμως πλέον οι φίλαθλοι της Μίλαν μπορεί να ησυχάσουν καθώς αποδείχθηκε πως τα λεφτά δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ του πατέρα και του ατζέντη του Βραζιλιάνου αστέρα με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι και τον εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι, Γκάρι Κουκ, πάρθηκε η απόφαση να απορριφθεί η απίστευτη προσφορά των 108 εκατομμυρίων ευρώ από την αγγλική ομάδα.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μιλάνου ανακοίνωσε το γεγονός στην ιταλική τηλεόραση. "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Κακά δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά και ένας αξιότιμος άνθρωπος", ήταν τα πρώτα λόγια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που στη συνέχεια δήλωσε: "Τα χρήματα δεν είναι τα πάντα για αυτόν, είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στο Μιλάνο με όλους τους φίλους του. Τον άγγιξαν όλα όσα εισέπραξε από τους φιλάθλους της Μίλαν, οι οποίοι τον παρακάλεσαν να παραμείνει. Δεν ζήτησε ποτέ έξτρα χρήματα για να μείνει στη Μίλαν. Είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο. Όλα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με τη Μάντσεστερ Σίτι απέδειξαν ότι τα λεφτά δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Η πρόταση της αγγλικής ομάδας ήταν πολύ μεγάλη για τον Κακά, αλλά ο παίκτης δεν πίεσε ποτέ τη Μίλαν να τον παραχωρήσει και διάλεξε την παραμονή. Εγώ προσωπικά, ως οπαδός του ποδοσφαίρου είμαι πολύ ευτυχής. Ο Κακά είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Κάτω από τη φανέλα του γράφει 'Ανήκω στον Ιησού' και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο του πνεύματος. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: