Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Στα ημιτελικά Ίντερ και η Σαμπντόρια


Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε η Σαμπντόρια, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 της Ουντινέζε. Ενάντια στην ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Πατσίνι στο 55ο λεπτό. Οι "ζέβρες", ωστόσο, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα έξι λεπτά αργότερα, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντι Νατάλε.

Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία στο 89ο λεπτό να κλειδώσει τη νίκη-πρόκριση της Ουντινέζε στα ημιτελικά, αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος από τα 11 βήματα. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Στη... ρώσικη ρουλέτα ήρωας αναδείχθηκε ο κίπερ της Σαμπντόρια, Μιράντε, ο οποίος αποκρούοντας δύο πέναλτι των γηπεδούχων οδήγησε την ομάδα του στον ημιτελικό.

Στον άλλο αγώνα, η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Ρόμα και πήρε το δεύτερο εισιτήριο. Η ομάδα του Μουρίνιο προηγήθηκε με τον Αντριάνο στο 10'. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όμως η Ρόμα ήταν αυτή που σκόραρε με τον Ταντέι στο 60ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ιμπραΐμοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ουντινέζε-Σαμπντόρια 1-1 (2-5 πέναλτι)
(63' πεν. Ντι Νατάλε - 55' Πατσίνι)
Ίντερ-Ρόμα 2-1

(10' Αντριάνο, 62' Ιμπραΐμοβιτς - 60' Ταντέι)

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Λάτσιο-Τορίνο

ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Νάπολι-Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια: