Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Τελικός Λιγκ Καπ για Τότεναμ, μετά απο ένα ματς θρίλερ !


Μια Τότεναμ βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες των ανθρώπων και των οπαδών της, γλίτωσε κυριολεκτικά στο παρα... τρία τον πιο ξεφτιλιστικό αποκλεισμό της ιστορίας της! Έχοντας κερδίσει με 4-1 την Μπέρνλι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το League Cup, πήγε χαλαρά στην έδρα της ομάδας της Championship και παραλίγο να την πάθει.

Στην πραγματικότητα, αν η Αγγλική Ομοσπονδία δεν εφάρμοζε έναν δικό της κανόνα στη διοργάνωση, σύμφωνα με τον οποίο τα εκτός έδρας γκολ στο σύνολο των αγώνων δεν μετρούν στη διάρκεια του 90λέπτου, αλλά μετρούν στο τέλος της παράτασης (!), η Μπέρνλι θα ήταν σήμερα στον τελικό της 1ης Μαρτίου στο "Γουέμπλεϊ" απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στο 90λεπτο κέρδισε με 3-0 (!), από τέρματα των Μπλέικ (34'), ΜακΚαν (73') και Ροντρίγκεζ (88').

Στην παράταση, έπεφταν κορμιά! Οι 20,000 φίλοι της Μπέρνλι είδαν το 1ο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς η ομάδα τους να απειληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο αυτό δεν έγινε και στο τελευταίο 15λεπτο της παράτασης. Πρώτα ο Παβλιουτσένκο στο 117' και δύο λεπτά αργότερα ο Ντεφό έκοψαν τα... φτερά των γηπεδούχων και έσωσαν την παρτίδα για την ουραγό της Premier League, που θα έχει, πλέον, την ευκαιρία κόντρα στην ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: