Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Οι Αμερικάνοι γράφουν για Μάρμπουρι-ΟΣΦΠ


"Πηγές: Ο Ολυμπιακός βλέπει Μάρμπουρι"... Αυτός είναι ο τίτλος του κορυφαίου αθλητικού site, του ESPN, που αναφέρεται στις φήμες που θέλουν τους "ερυθρολεύκους" να έχουν βάλει στο μάτι τον γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τη διοίκηση της Νέας Υόρκης νωρίτερα για να ξεκινήσουν διάλογο προκειμένου να δουν αν μπορούν να αποδεσμεύσουν τον "Στάρμπουρι" από το παχυλό του συμβόλαιο.

Ο Μάρμπουρι, που γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την ομάδα σύμφωνα με την ίδια πηγή που βρίσκεται κοντά στους Νικς. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα στο ίδιο θέμα αναφέρεται η κατάσταση της υγείας του Τζος Τσίλντρες, που θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 βδομάδες, αλλά και το περιστατικό με τον "αιώνιο" αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα: "Θα ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο, αλλά όχι αναπάντεχο, αν μια ελληνική ομάδα έσπαγε το συμβόλαιο μιας ομάδας ΝΒΑ κι ενός παίκτη. Το καλοκαίρι του 2007 όταν οι Ρόκετς απέκτησαν τα δικαιώματα του Λουίς Σκόλα από το Σαν Αντόνιο για τον Βασίλη Σπανούλη, ο Έλληνας γκαρντ ήθελε να αποχωρήσει ξεχνώντας τα 4 εκατομμύρια δολαρία που θα κέρδιζε.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός, κατέληξε να πληρώσει στους Σπερς ένα ποσό (που δεν έγινε γνωστό) για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του Σπανούλη"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: