Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2009

Ετοιμάζει βασικό τον Εντίνιο


Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Εντίνιο, προορίζεται από τον προπονητή του, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της Κυριακής, λόγω και της απουσίας του Σκόκο.

Ποια είναι τα πλάνα του Σερβοέλληνα τεχνικού, λίγο πριν το σπουδαίο αγώνα.

Ο Μπάγεβιτς θα παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1 και μοναδικό προωθημένο τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σκόκο απουσιάζει και τη θέση του θα πάρει ο Εντίνιο, ο οποίος θα αγωνιστεί στα αριστερά της επίθεσης, με το Σερβοέλληνα τεχνικό να ποντάρει πολύ στην ταχύτητα του Πορτογάλου.

Ο Σάχα θα είναι ο τερματοφύλακας, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν από τα αριστερά προς τα δεξιά, οι Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Πλιάτσικας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πελετιέρι, Ενσαλίβα, έχοντας μπροστά τους τον Καφέ. Στην επιθετική γραμμή, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο, που θα πλαισιωθεί αριστερά και δεξιά, από τους Εντίνιο και Τζιμπούρ, αντίστοιχα.

Σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, έχει θέσει με την παρουσία του στις προπονήσεις και ο Μαντούκα, ενώ να σημειώσουμε πως ο Άγγελος Μπασινάς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας του. Η προπόνηση της Παρασκευής, θα φανερώσει ακόμα περισσότερα για τον τελικό καταρτισμό των βασικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: