Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Ψάχνει στην Ισπανία ο Βαλβέρδε για επιθετικό


Η απόκτηση επιθετικού απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος συγκεντρώνει στοιχεία για νεαρούς φορ του ισπανικού πρωταθλήματος και αναμένεται σύντομα να κάνει την τελική του εισήγηση. Πάντα στη λίστα ο Φαρίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του αρκετούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα και μελετά αναλυτικά κάθε λεπτομέρεια, για να μην… καταλήξει σε περίπτωση Όσκαρ, που ήρθε ως ένας βασικός μεσοεπιθετικός της Σαραγόσα και απογοητεύει πλήρως.

Έχοντας μείνει μόνο με τους Ντιόγο και Μήτρογλου, ο Βάσκος επιθυμεί ακόμα έναν επιθετικό, που να μπορεί όμως να δίνει πέρα από ανάσες και γκολ. Εξάλλου, το ζητούμενο δεν είναι να γίνει μεταγραφή για τα μάτια του κόσμου, αλλά ουσίας και… αρκετών τερμάτων.

Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή πέρασε από τη σκέψη της διοίκησης, η ιδέα να μην αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο, αφού ο Ολυμπιακός φαίνεται να παίρνει εύκολα το πρωτάθλημα. Όσο για τα παιχνίδια με τη Σεντ Ετιέν, ο Ντιόγο να είναι καλά.

Όμως, οι πιέσεις του Βαλβέρδε είναι δεδομένες. Ο πρώην τεχνικός της Εσπανιόλ, γνωρίζει ότι έρχεται ένα τρίμηνο-"φωτιά", με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ειδικά σε μια γραμμή που υπάρχει έλλειψη.

Οι Φαρίας και Ντάβι "παίζουν" ακόμα και ίσως έστω και τελευταία στιγμή, γίνει κίνηση για έναν εκ των δύο, με τον προπονητή των Πειραιωτών να μην προκρίνει με θέρμη τις δύο αυτές επιλογές.

Μέσα στις επόμενες τρεις μέρες, θα έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουμε μεταγραφή "Κόκκαλη", παίκτη δηλαδή που θα προκαλέσει εντύπωση, αλλά οι πιθανότητες είναι μηδαμινές. Αυτά είναι όμορφα για το καλοκαίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: