Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Μια ανάσα από Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός


Μια "ανάσα" από την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ολιβέιρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Αουγκούστο Κάστρο. Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ισπανία και εντός της ημέρας θα έχει ραντεβού με τον μάνατζερ του 28χρονου φορ της Σαραγόσα.

Ο Αουγκούστο Κάστρο μίλησε στην εφημερίδα "SportDay" και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι "πράσινοι" έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους συλλόγους για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μίλαν.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να έρθει στο "τριφύλλι" λόγω και της φιλίας του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αναλυτικά…
Κύριε Κάστρο, οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ολιβέιρα. Ισχύει;
"Βεβαίως, μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Αύριο τον περιμένω εδώ στην Ισπανία, αφού έχουμε κλείσει ραντεβού και με την Σαραγόσα για να κατατεθεί επίσημη πρόταση και να συζητήσουμε το θέμα".

Ο Παναθηναϊκός ζητάει τον δανεισμό του παίκτη;
"Ξέρω ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά αγορά του παίκτη και όχι εξάμηνο δανεισμό".

Λέγεται όμως ότι ο παίκτης είναι κοντά στην Μπέτις...
"Για την Μπέτις δεν ξέρω τι λένε. Υπάρχουν διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Λιόν, η Σάλκε, η Βιγιαρεάλ, μία ομάδα από την Τουρκία και ο Παναθηναϊκός. Αύριο εκτός από τον Παναθηναϊκό περιμένουμε πρόταση και από τη Λιόν και από τη Σάλκε".

Ο παίκτης τι προτιμάει;
"Η προτίμηση του παίκτη είναι ξεκάθαρη. Ο Ολιβέιρα θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό για τρεις λόγους. Πρώτον ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Champions League, το οποίο κατέκτησε ο Ολιβέιρα με τη Μίλαν. Δεύτερον και πιο σημαντικό στην ομάδα αγωνίζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι πολύ καλός φίλος του Ολιβέιρα και μιλούν συχνά τηλεφωνικά. Τρίτον, ο Παναθηναϊκός μάς παρουσίασε ένα πρότζεκτ, που δείχνει ότι η ομάδα θα γίνει πολύ ισχυρή στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια".

Και η Λιόν μετέχει στο Champions League, το ίδιο και η Σάλκε και η Βιγιαρεάλ. Γιατί να προτιμήσει τον Παναθηναϊκό;
"Διότι ο Παναθηναϊκός τού προσφέρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και του έχει κάνει την πιο ελκυστική πρόταση".


Ο Παναθηναϊκός καλύπτει οικονομικά τις απαιτήσεις σας;
"Ναι. Δεν θα μιλήσω με νούμερα, αλλά το συμβόλαιό του θα είναι πολύ καλό. Ο παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Αν οι ομάδες τα βρουν, ο Ολιβέιρα έρχεται στον Παναθηναϊκό".


Γνωρίζετε αν ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις απαιτήσεις της Σαραγόσα;
"Δεν γνωρίζω το ύψος της επίσημης πρότασης που θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά φαντάζομαι ότι για να έρχονται εδώ να συζητήσουν και να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι συζητήσεις μαζί μας, ο Παναθηναϊκός θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σαραγόσα".


Μπορούμε να πούμε ότι ο παίκτης είναι κοντά στον Παναθηναϊκό;
"Αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι μας καλύπτει η πρόταση του Παναθηναϊκού και ότι αν οι τρεις προτάσεις που περιμένουμε αύριο είναι ισόποσες, θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του Παναθηναϊκού. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα φύγει. Για μας, η καλύτερη επιλογή είναι η Ελλάδα. Η Σαραγόσα θα ακούσει τον Ολιβέιρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ακόμα και αν η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν καλύπτει απόλυτα τη Σαραγόσα, θα σεβαστούν την προτίμηση του παίκτη".

Πότε βλέπετε να ξεκαθαρίζει η απόφαση;
"Μπορεί να ξέρουμε και αύριο, αλλά το αργότερο μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: