Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2009

Βαλβέρδε: Όταν κερδίζεις είναι όλα καλά, όταν χάνεις... όχι!


Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Σεντ Ετιέν, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης.

«Τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και απέναντι σε καλές ομάδες. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και σε έναν προκριματικό, ένα κακό ημίχρονο μπορεί να σημαίνει και τον αποκλεισμό σου. Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για το ποιους παίκτες έπρεπε να βάλω και ποιους όχι, είμαστε εδώ για να εκτιμήσουμε το παιχνίδι. Η Σεντ Ετιέν ήταν καλύτερη από εμάς και έχει καλούς παίκτες. Από την στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, τεθήκαμε εκτός παιχνιδιού κατά 15 λεπτά.

Προσπαθήσαμε, παλέψαμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ... Μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει.
Όταν κερδίζεις όλα είναι καλά, όταν γνωρίζεις την ήττα χάνεται η οργάνωση. Κλειστήκαμε πολύ πίσω πάντως», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

«Δύσκολο το έργο μας»

Όταν ρωτήθηκε, για το αν θα ξεκουράσει τους παίκτες του στον επαναληπτικό, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1 Μαρτίου), ο Βαλβέρδε είπε: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει και να δούμε πως θα κινηθούμε στα επόμενα παιχνίδια και πού θα ρίξουμε το βάρος. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε, σίγουρα κάθε ήττα είναι σκληρή, όμως πρέπει να να δούμε μπροστά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Στον επαναληπτικό με τη Σεντ Ετιέν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό όμως το έργο μας θα είναι αρκετά δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: