Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2009

Ντιόγκο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ντιόγκο: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε καλή ημέρα αλλά θα προσπαθήσουμε στη Γαλλία για το καλύτερο. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είναι μία καλή ομάδα με ποιότητα. Απλά δεν παίξαμε καλά εμείς".

Ζανό: "Κερδίσαμε απλά το πρώτο ημίχρονο... Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Χτυπήσαμε στην επίθεση, κρατήσαμε την άμυνα και πήραμε τη νίκη. Είχαμε μελετήσει τον Ολυμπιακό στο βίντεο. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Περιμένουμε ένα πιο σκληρό παιχνίδι στην Γαλλία και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη".

Πηλαδάκης: "Είναι ένα δύσκολο σκορ για τον Ολυμπιακό. Το να δέχεσαι γκολ στο 12 και στο 43' είναι κακό. Είμαι υπέρ των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη καθώς προσφέρουν βαθμούς στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο στη Γαλλία".

Ταυλαρίδης: "Δεν το περίμενα να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Μπήκαμε πολύ δυνατά. Είχαμε την κυκλοφορία. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κυριαρχήσει, ενώ στο δεύτερο ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες από στημένες φάσεις. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα τρίτο, πανέμορφο, γκολ με το Γκομίς που είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης.

Δεν πιστεύω ότι έχει κριθεί η πρόκριση, υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά. Στο δικό μας το γήπεδο θα παίξουμε ακόμα πιο ωραία για να πάρουμε την πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: