Κυριακή, Μαρτίου 08, 2009

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0


Ένα από τα χειρότερα ντέρμπι της φετινής περιόδου διεξήχθη στην Τούμπα… ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τελείωσαν το… πολυδιαφημισμένο το μεταξύ τους παιχνίδι χωρίς σκορ (0-0), σπάζοντας ρεκόρ λανθασμένων επιλογών και απογοητεύοντας με την εμφάνισή τους.

Πιο δυνατά στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι», ισορρόπησαν και πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι. Από τα «μαλλιά» έπιασε ο Γιάννης Παπαδόπουλος την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαλβέρδε, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ με το σουτ του που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι (78’).

Η επιλογή του Χούτου να μην πασάρει στον ανενόχλητο Μουσλίμοβιτς κι να τελειώσει τη φάση μόνος του, αποδείχθηκε μοιραία για τον «δικέφαλο του Βορρά» (82’). Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι Πειραιώτες μετά την αποβολή του Μενδρινού στο 62’, απευθείας κόκκινη και στον Μπιζέρα των Θεσσαλονικιών στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς,, Μπιζέρα, Βερόν, Μπαλάφας (59' Βιεϊρίνια), Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μπακαγιόκο (59' Χούτος), Μουσλίμοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Όσκαρ (89' Μπελούτσι), Μήτρογλου, Λεονάρντο (58' Τζόρτζεβιτς), Μενδρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: