Κυριακή, Μαρτίου 08, 2009

SUPERLEAGUE - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αποτελέσματα Κυριακής

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 1-5

Η ΑΕΚ κατάφερε σε 17 λεπτά να πετύχει τέσσερα τέρματα (!) και “σκόρπισε” τον Πανσερραϊκό στην επιβλητικότερη νίκη της Ένωση στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξαν τρομερή αποτελεσματικότητα και πέτυχαν την 4η σερί νίκη στην πρόβα του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Μπλάνκο (6΄, 43΄), Τζιμπούρ (28΄ πέν., 35΄) και Σκόκο (+45΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσεχ με πέναλτι (19΄).

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 0-2


Ο Λεβαδειακός με σκόρερ τους Τριποτσέρη (83') και Λεονάρντο (85') πήρε την νίκη-παραμονή στο "Παγκρήτιο", καθώς με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0.

Ο ΟΦΗ μετά τη σημερινή του ήττα από τους Βοιωτούς βρίσκεται πολύ κοντά στην πιο... μελανή σελίδα της ιστορίας του, καθώς πλέον ο υποβιβασμός φαντάζει αναπόφευκτος.

Θρασύβουλος-Εργοτέλης 1-3

Νίκη που του εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Εργοτέλης, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 στη Φυλή του -καταδικασμένου σε υποβιβασμό- Θρασύβουλου.

Η ομάδα της Κρήτης, η οποία είχε κερδίσει μόνο τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στις 11 προηγούμενες αγωνιστικές, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 27' με τον Μαουρίσιο, όμως οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και "απάντησαν" στο 31' με τον Αμπράμοβιτς, για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καταιγιστικοί, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία του Κωστάκη και τελικά "ανταμείφθηκαν" με δύο γκολ του Πάτρικ Ογκουνσότο στο 69' και το 81', τα οποία είχαν τη δημιουργική σφραγίδα του έτερου φορ, Μπούντιμιρ.

Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0


Η Ξάνθη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Πανθρακικό, αφού κατάφερε να κερδίσει με 1-0 χάρις το γκολ του Μάουρο Πόι στο 15ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Θράκης με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Την αναμέτρηση έκρινε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάουρο Πόι στο 15ο λεπτό, μετά από κράτημα της φανέλας του Ζουέλα από τον Πόνσε.

Ο Πανθρακικός έχασε μοναδική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για να “κλέψει” τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Ματέις δεν ήταν ψύχραιμος με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 1-0 μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: