Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

"Με 1 εκ. ευρώ, πάρτε την αφίσα": Ο Εργοτέλης για Κουτσιανικούλη


Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το Βασίλη Κουτσιανικούλη του Εργοτέλη, αλλά θα πρέπει να πληρώσει αρκετά παραπάνω, από τα 800.000 ευρώ που ακούγεται πως θα προσφέρει στους Κρητικούς, οι οποίοι ξεκαθάρισαν, πως με 1 εκατομμύριο ευρώ, πουλάνε μόνο την αφίσα του νεαρού άσου…

Μιλώντας στην εφημερίδα "SportDay", ένας εκ των μεγαλομετόχων, ο Νίκος Τζώρτζογλου, ξεκαθάρισε πως απαιτούνται αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Με ένα εκατομμύριο, όποιος ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να πάρει μόνο την αφίσα του"!

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα, απάντησε: "Όχι, πρόταση δεν υπάρχει. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά προσφορά δεν υπάρχει από κανέναν σύλλογο".

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που ο Κουτσιανικούλης έχει όλα τα φόντα για να γίνει, υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου προπονητή, ακόμα καλύτερος και το βασικό του… όπλο, η ταχύτητα, είναι εκείνη που έχει συναρπάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει εισηγηθεί απόκτηση δίχως δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: