Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

Πατέρας: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή"


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε, παραμένει κανονικά στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, έχει διαταραχθεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα και ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατέρας, θέλησε με δηλώσεις του να βάλει ένα τέλος στις όποιες φήμες, που ήθελαν τον προπονητή, Χενκ τεν Κάτε, να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον πάγκο των πρασίνων.

"Ο προπονητής έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι υπάρχει θέμα προπονητή. Με βεβαιότητα λέω, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα!", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay".

Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου ξεκίνησε, μετά και τη συνάντηση των δύο πλευρών και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους. Η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου κρίνεται απαραίτητη, κάτι που εξήγησε ο Νίκος Πατέρας στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος από τη μεριά του, θέλησε να γνωστοποιήσει πως επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Τέλος, όσον αφορά στις πιθανότητες απόκτησης ενός εκ των Σεϊταρίδη και Κατσουράνη, να σημειώσουμε πως και οι δύο επιθυμούν παραμονή τους στο εξωτερικό, από τη στιγμή που πιστεύουν πως έχουν πολλά χρόνια καλής μπάλας μπροστά τους. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τους "πλησιάσει", αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να τους πείσει για επαναπατρισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: