Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2009

Ξέσπασμα από τον Καστίγιο ! (ΒΙΝΤΕΟ)


"Πυρ και μανία" έγινε ο Νέρι Καστίγιο με Μεξικανούς δημοσιογράφους παραμονές του αγώνα των "σομπρέρος" με την Κόστα Ρίκα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Ο άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που του έγιναν, με συνέπεια να "εκραγεί".

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εμφανώς εκνευρισμένος από την έντονη κριτική που του ασκείται για την συμπεριφορά του, τις εμφανίσεις, αλλά και το γεγονός πως καθυστέρησε να αφιχθεί στο Μεξικό (σ.σ.:δικαιολογημένα όπως αποδείχθηκε), "ξεσπάθωσε" κατά των εκπροσώπων του Τύπου.

"Δεν έχω σπουδάσει δημοσιογράφος. Με κατηγορήσατε ότι άργησα να έρθω και ότι δε μίλησα σε κανέναν. Περιμένατε να φτάσω με διαφορετική πτήση και το λάθος δεν είναι δικό μου.

Ο Πάβελ (σ.σ. αναφερόμενος στον Πάρδο που ήταν μαζί του στη συνέντευξη), έχει αγωνιστει στην Ευρώπη και ξέρει τι συμβαίνει. Ότι έχετε να μου πείτε, να το εκφράζετε ευθέως! Η διαφορά μου με σας είναι ότι βρίσκομαι στην Ευρώπη ενώ εσείς στο Μεξικό"

"Στην Αργεντινή, στη Βραζιλία και στην Ουρουγουάη οι δημοσιογράφοι ξέρουν από ποδόσφαιρο, επίσης υπάρχουν πρώην παίκτες που γνωρίζουν το άθλημα όπως ο Καρέκα, ο Καζαγκράντε, ο Ντούνγκα και ο Ρομάριο και η κριτική τους είναι σωστή, εδώ δεν έχετε ιδέα!

Ο κόσμος όμως αγόρασε εισιτήρια και θα είναι στο πλευρο μας, παρά τα όσα γράφετε
" τόνισε ο 25χρονος επιθετικός, για να απευθυνθεί εν συνεχεία σε έναν δημοσιογράφο.

"Έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο" για να λάβει καταφατική απάντηση μέσα σε ειρωνικά γέλια.

"Σε ποια ομάδα; Μήπως έπαιξες και στην πρώτη κατηγορία;", συνέχισε ο Καστίγιο, για να υπερθεματίσει:

"Δεν μ’ ενδιαφέρει τι πιστεύετε, διότι κανείς σας δεν έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο!". Ο διεθνής ποδοσφαιριστής,αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου την στιγμή που οι δημοσιογράφοι της χώρας τον αποδοκίμαζαν.

Ο Καστίγιο, εν βρασμώ ψυχής έκανε χειρονομία σε γνωστό δημοσιογράφο του Μεξικού, o οποίος τον αποκάλεσε προδότη, λέγοντας του: "θα σε περιμένω έξω"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: