Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Είδαν Γιοβάνοβιτς, ενδιαφέρον και για Ντε Καμάργκο


Στην αγορά του Βελγίου έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του το καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Σέρβο επιθετικό της Σταντάρ, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο μάλιστα παρακολουθούν στενά, ενώ ένα ακόμα όνομα που τους απασχολεί είναι αυτό του συμπαίκτη του στην ομάδα της Λιέγης, Ίγκορ Ντε Καμάργκο.

Πρόσφατα ο Γιοβάνοβιτς αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Τύπο του Βελγίου ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με τη Ρουμανία εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» τον είδε αγωνιζόμενο. Μάλιστα ο 27χρονος άσος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, στη νίκη με σκορ 3-2 και σημείωσε το πρώτο της γκολ.

Όσον αφορά τον Ντε Καμάργκο αποτελεί πολύ καλή λύση αφού είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση. Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά διεθνής με το Βέλγιο, είναι δεύτερος αρχηγός της Σταντάρ και σταθερά από τους κορυφαίους της παίκτες τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα το όνομα του έχει ακουστεί και για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Derby» ήδη ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις πρώτες επαφές προκειμένου να ενημερωθεί για την τιμή των δύο παικτών, που ο Κώστας Αντωνίου και ο Χενκ Τεν Κάτε θεωρούν πολύ καλές επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: