Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

ΑΕΚ: Μπενφίκα για Μπλάνκο;


Εν αναμονή του αυριανού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, ελλείψει και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, βρίσκονται και πάλι τα μεταγραφικά σενάρια. Κύριος αποδέκτης ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Πορτογαλικά δημοσιεύματα, που πρόσφατα αποκάλυπταν ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Κυργιάκο, τώρα αναφέρουν πως οι "αετοί" εξετάζουν και την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.

Ο 26χρονος άσος, μιλώντας στην «A' Bola» δήλωσε άγνοια για το θέμα: «Ήμουν διακοπές αυτές τις μέρες, γιατί δεν είχαμε προπονήσεις. Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό το θέμα. Πάντως, κάθε Αργεντινός θα ήταν υπερήφανος, αν μπορούσε να αγωνιστεί δίπλα στον Πάμπλο Αϊμάρ και τον Ανχελ ντι Μαρία». Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα».

Από τη μεριά της, η Η «O 'Jogo» υποστηρίζει ότι η ομάδα της Λισσαβόνας μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπλάνκο, έναντι ενός ποσού κοντά στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διοικούντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ συζητούν το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, μόνο αν υπάρξει σπουδαία πρόταση από μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: