Σάββατο, Μαρτίου 28, 2009

Ρεχάγκελ: "Να αποφύγουμε τα λάθη"


Η συνέντευξη τύπου που έγινε πριν το παιχνίδι της Εθνικής με το Ισραήλ :

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι η "γαλανόλευκη" θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Ελβετία.

"Παίζουμε την πρώτη θέση και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να έχουμε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σ' ένα γεμάτο γήπεδο. Εμείς δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς.

Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στο μίνιμουμ. Να μην κάνουμε τα ίδια όπως με την Ελβετία. Από το πρώτο λεπτό να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι
", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το αν η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, απάντησε: "Μόνο μετά το ματς θα δούμε αν μας βολεύει η ισοπαλία. Κάθε βαθμός που χάνουμε μας πονάει, το τι θα γίνει θα κριθεί στο τέλος.

Για τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους,είπε:"Είναι πρόβλημα, όμως είναι στο χέρι τους να παίξουν καλά και να δείξουν ότι αξίζουν να έχουν συμμετοχή στις ομάδες τους. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλους τους βαθμούς
".

Αμφίβολος ο Σεϊταρίδης

Παράλληλα ο τεχνικός της Εθνικής επιβεβαίωσε ότι η συμμετοχή του Γιούρκα Σεϊταρίδη είναι αμφίβολη, λέγοντας: "Ο Σεϊταρίδης δεν θα συμμετέχει σήμερα στην προπόνηση, εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού. Ελπίζω αύριο να μπορεί να παίξει, αλλά μόνο αν είναι έτοιμος. Ολοι οι άλλοι είναι καλά".

"Δεν με ενδιαφέρει ο Μπεναγιούν"

Τέλος αναφερόμενος στο μεγάλο αστέρι της ομάδας του Ισραήλ, τον Μπεναγιούν, είπε: "Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Μπεναγιούν.

Εγώ θα δώσω τις οδηγίες μου ανάλογα με την ενδεκάδα των αντιπάλων που θα δω πριν το ματς. Υπάρχει ισορροπία. Πιστεύω πως οι δυο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο
".

Όσον αφορά στην ενδεκάδα αν ο Σεϊταρίδης δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του στο δεξί άκρο θα πάρει ο Βύντρα. Κατά τα άλλα ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια,ο Τοροσίδης στο αριστερό άκρο και οι Κυργιάκος, Δέλλας στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τζιόλης,Καραγκούνης και Μπασινάς και στην επίθεση οι Χαριστέας, Σαμαράς και Γκέκας.

Καστάν:"Θα προκριθούμε"

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Ισραήλ,Ντρορ Καστάν, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα αλλά και την υπόθεση-πρόκριση λέγοντας:"Ολοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την ευθύνη που έχουν. Ξέρουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Πιστεύω στις δυνατότητες τους και πιστεύω ότι θα προκριθούμε στην τελική φάση του Μουντιάλ".

Αναφορικά εξάλλου με τη συμμετοχή του Μπεναγιούν,είπε:"Ο Γιόσι προπονήθηκε την Πέμπτη , θέλει πολύ να αγωνιστεί όμως το σημαντικότερο για εμάς είναι να μην ρισκάρουμε την υγεία του. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης όμως είμαστε ομάδα και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο σε μία μονάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: