Σάββατο, Μαρτίου 28, 2009

Παναθηναϊκός: Επιμένουν για Σεϊταρίδη


Νέα σενάρια περί επιστροφής του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο "τριφύλλι" από τους Ισπανούς.

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη από την Μαδρίτη και την Ατλέτικο είναι κάτι δεδομένο για τους Ισπανούς. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Marca" (μέσα και από την ιστοσελίδα της) αναφέρει πως η ελληνική ομάδα έχει ήδη κάνει κρούση στον πρώην αμυντικό της με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για το καλοκαίρι.

Εφόσον ο διεθνής άσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του του Χαβιέ Αγκίρε, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, τονίζουν οι Ιβηρες.

Ακόμα αναφέρεται πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ικανοποιημένος από την πρόθεση του "τριφυλλιού" να τον επανεντάξει στο δυναμικό του αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού προέχουν η Πρέμιερ Λιγκ, το Καμπιονάτο αλλά και το Σαμπιονά προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο "ποιοτικό" πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως και πέρσι ο διεθνής αμυντικός ήταν σε παρόμοια θέση, αλλά έμεινε στους "ροχιμπλάνκος" αφενός λόγω της απόκτησης του Χαβιέ Αγκίρε και αφετέρου διότι δεν ήρθαν προτάσεις που να τον ικανοποιούν για να αποχωρήσει από την Μαδρίτη.

Τέλος το ρεπορτάζ των Ισπανών επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας διεθνής παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, η μέτρια παρουσία του ειδικά το τελευταίο έτος αποτελεί τροχοπέδη για τους ιθύνοντες της ομάδας να του ανοίξουν "διάπλατα" την πόρτα της εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: