Τρίτη, Μαρτίου 17, 2009

Μώραλης: «Προς συμφωνία με Βαλβέρδε»

Αίσιο τέλος στο σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Αρχικά ξεκαθάρισε πως το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού δεν έχει «κλείσει», αλλά άφησε να εννοηθεί πως αποτελεί τυπική διαδικασία.

«Εγώ θέλω να σταθούμε στο δελτίο Τύπου και τα πραγματικά γεγονότα. Συμφωνία δεν υπήρξε. Έγινε ένα ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα, δεν υπήρξαν διαφορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Είναι άλλο είναι ότι έγινε μία πολύ θετική συνάντηση και άλλο ότι έχει υπάρξει συμφωνία. Βλέπω να αναφέρονται λεπτομέρειες… ανατριχιαστικές στα Μέσα ενημέρωσης για όρους της συμφωνίας και διάφορα άλλα, αλλά πρέπει να μείνουμε σε ό,τι συνέβη πραγματικά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, πάμε για μΙα θετική συνέχεια, αλλά υπάρχουν δύο μήνες μπροστά και δεν πρέπει να θεωρούμε τελειωμένη την υπόθεση. Άλλωστε, δεν πιέζεται ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο προπονητής. Το πιο σημαντικό είναι πως έκλεισαν κάποια θέματα που ήταν ανοικτά τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει μια ηρεμία και σύμπνοια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Θέματα όπως του Λέτο που δεν έδειχναν να έχουν κλείσει πλέον έχουν κλείσει οριστικά».

Το τυπικό τέλος στην υπόθεση αναμένεται να μπει τον επόμενο μήνα. «Θα υπάρξει μία ακόμη συνάντηση στον Απρίλιο, μετά την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό. Υπάρχει και το θέμα του κυρίου Βαλβέρδε, αλλά και ορισμένα άλλα, όπως κάποια συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Αν το πρωτάθλημα τελειώσει νωρίς για τον Ολυμπιακό, όπως πιστεύουμε ότι θα συμβεί με την κατάκτηση του τίτλου, ο Απρίλιος θα είναι ένας κρίσιμος μήνας για όλα αυτά τα ζητήματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ενστάσεις που προέβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη Σούπερ Λίγκα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. «Ζητήσαμε να συγκληθεί η γενική συνέλευση στη Σούπερ Λίγκα. Θα εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας επί του σχεδίου που μας έχει δοθεί. Η αντίρρηση του Ολυμπιακού έγκειται σε τρία σημεία: πρώτον η Λίγκα εκχωρεί στη Forthnet πολλά δικαιώματα, που σχεδόν την καθιστούν ισότιμο μέλος στο συναιτερισμό και αυτό είναι ενάντια σε όσα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή. Δεύτερον, υπάρχουν πολλές ρήτρες που εμείς θεωρούμε παράλογες και τρίτον θέλουμε να διασαφηνιστούν κάποια πράγματα για το χειμερινό και το ανοιξιάτικο ωράριο των αγώνων του Ολυμπιακού. Θέλουμε να δούμε τι θα ισχύσει και για τις υπόλοιπες ομάδες για να αποφασίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: