Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ



Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο διεθνής μπακ-χαφ και ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, όπως έπραξε και ο Ντιντιέ Ντομί.

Βασικός ο Ντάρμπισαϊρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, αφού η απόδοσή του στον αγώνα της Τετάρτης με τους Θεσσαλονικείς ικανοποίησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντιόγο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, με την οποία θα παραχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στους «ασπρόμαυρους», κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λεονάρντο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, έχοντας στα πλάγια τους Όσκαρ (δεξιά) και Τζόρτζεβιτς (αριστερά). Πίσω από τον προωθημένο Ντάρμπισαϊρ θα βρίσκεται ο Μπελούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: