Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2009

Πελεγκρίνι: «Θα μπούμε για να κερδίσουμε»


Απέφυγε τα "παχιά λόγια" ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η κατοχή της μπάλας δεν έπαιξε ρόλο στο πρώτο ματς: "Το ελπίζαμε, αλλά είδαμε ότι ενώ κάτι τέτοιο έγινε στο Μαδριγάλ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε", ενώ απέφυγε να πει αν φοβάται ιδιαίτερα κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού: "Δεν ξεχωρίζω κάποιον συγκεκριμένα, έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές".

Ο Χιλιανός τεχνικός επεσήμανε ότι η ομάδα του θα μπει για να κερδίσει χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ: "Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ευνοείται και με το 0-0, αλλά εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε και στα 90 λεπτά με τον ίδιο τρόπο και να πετύχουμε το γκολ όταν μας δοθεί η ευκαιρία".

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει προβλήματα στο ΟΑΚΑ έδειξε να είναι κάτι που γνωρίζει ο προπονητής της Βιγιαρεάλ: "Βάση των αποτελεσμάτων που έχει εδώ αυτό είναι κάτι που φαίνεται, αλλά αύριο το ματς είναι εντελώς διαφορετικό και η σύνθεση που θα κατεβάσει ο αντίπαλός μας θα είναι τέτοια που οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να προκριθεί".

Τέλος, ο Πελεγκρίνι πρόσθεσε: "Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποια από τις δύο ομάδες ήταν η ευνοημένη της κλήρωσης. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε πρώτος στον όμιλό του και καμία από τις δύο δεν έχει το πλεονέκτημα. Όποια παίξει καλύτερα αύριο θα είναι αυτή που θα προκριθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: