Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

Παρελθόν ο Ρεκόμπα απο τον Πανιώνιο

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο ο Ουρουγουανός επιθετικός, Αλβάρο Ρεκόμπα, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη, στον "ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ" τόνισε πως ο Ουρουγουανός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο.Ακόμη αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Εστογιάνοφ και Μάκου.

Για τον Αλβάρο Ρεκόμπα: "Ο Αλβάρο δυστυχώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας τη νέα χρονιά. Πριν ένα μήνα είχαμε συναντηθεί και με εξέπληξε λέγοντας ότι θέλει να βρεθεί λύση και να παραμείνει έστω και με λιγότερα χρήματα.

Την Πρωτομαγιά είχαμε ραντεβού για να κλείσει το θέμα, όμως ακυρώθηκε και ένα πρωί ξύπνησα και είδα sms από τον Αλβάρο που μου εξηγούσε ότι έχει κάποια προβλήματα προσωπικά και δεν ξέρει αν τελικά θα μείνει.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα σιωπής με πήρε στις 26 Μαίου και με ειδοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει. Με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Κυριακή προκειμένου να λύσουμε την συνεργασία μας.

Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του. Επίσης μου τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με άλλη ελληνική ομάδα και επιθυμία του είναι ο Πανιώνιος να αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του."

Για τον Εστογιάνοφ: "Η περίπτωση του δεν έχει καμία σχέση με του Ρεκόμπα. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα."

Για τον Μάκο: "Είναι δικαίωμα κάθε ποδοσφαιριστή να θέλει να αλλάξει ομάδα. Είναι δικαίωμα του να το λέει ανοικτά, όμως παίζει ρόλο και ο τρόπος.

Ο Ακης βγάζει μία πικρία για τον Πανιώνιο και οι οπαδοί μας νιώθουν προσβεβλημένοι. Ο παίκτης θα φύγει από τον Πανιώνιο στην σωστή του αξία. Εάν αυτό δεν γίνει εφικτό θα μείνει ελεύθερος όταν τελειώσει το συμβόλαιο του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: