Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Ολυμπιακός: Πλησιάζει Μπομπό, μάχη για Ντάρμπισιρ

Κοντά σε Μπομπό

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τον Μπόμπο και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.


Οι Πειραιώτες είναι σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου φορ, Χουάν Φίχερ, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα στη συζήτηση με τον ατζέντη του 24χρονου στράικερ, τότε η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αρχικά, οι Τούρκοι ζητούσαν 5 εκατ. ευρώ, αλλά η συμφωνία των δύο πλευρών θα κλείσει στα 3-3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει το ραντεβού με τον Φίχερ να πραγματοποιείται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού η Μπεσίκτας την Κυριακή δίνει «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η μεταγραφή, αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα.

Μάχη για Ντάρμπισιρ


Εκτός του Μπομπό, στο λιμάνι ασχολούνται επισταμένως αυτές τις μέρες και με τον Ματ Ντάρμπισιρ. Όλοι θέλουν να μείνει ο Άγγλος, το ίδιο και αυτός, όμως το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της Μπλάκμπερν. Η αγγλική ομάδα δεν θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του παίκτη, αλλά να τον πουλήσει με ένα ποσό που λέγεται ότι φτάνει τα 4 εκ. Ευρώ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει τα μισά και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η απόσταση είναι μεγάλη. Ο αγώνας ωστόσο συνεχίζεται.

Η πρόταση στον Εντμίλσον

Πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, παραμένει εκείνο του Βραζιλιάνου Εντμίλσον. Οι Πειραιώτες φέρονται να προσφέρουν στον 32χρονο σέντερ μπακ περίπου ένα εκ. ευρώ ως ετήσια αμοιβή και 600 χιλ. ευρώ σαν μπόνους για την επίτευξη στόχων. Μια πρόταση που δεν απορρίπτει ο Εντμίλσον, αλλά δεν πλησιάζει και τα δύο εκ. που ζητάει ο ίδιος. Και στη δική του περίπτωση αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: