Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

Πλέι οφ: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΠΑΟ: Εκτος ο Ιβανσιτς

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (13/05), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, άφησε ο Χενκ τεν Κάτε τον Αντρέας Ιβανσιτς. Η απόδοση του Αυστριακού στο ματς της Τούμπας, δεν άφησε ικανοποιημένο τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στους 20 για την αναμέτρηση της Τετάρτης, όπως και τους Μάτος, Γκούμα, Λεοντίου, Μελίσση και Βαβζίνιακ.

Σε ότι αφορά στην 11άδα, κάποιες μικροαλλαγές σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε στην Τούμπα θα υπάρξουν, με το σύστημα να είναι 4-3-2-1. Γκολκίπερ θα είναι ο Γκαλίνοβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν πάλι οι Σαριέγκι και Βύντρα. Αριστερά θα παίξει ο επανακάμψας από την τιμωρία του, Σπυρόπουλος και στα δεξιά ο Νίλσον.

Στο κέντρο, δεξιό αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο, αριστερά ο Σιμάο και σε ελεύθερο ρόλο ο Καραγκούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος και από πίσω του οι "Σάλπι" στα δεξιά και ο Κλέιτον αριστερά.


ΑΕΚ:
Εκτός ο Ζεράλντο

Τις υπηρεσίες του Ζεράλντο Αλβες θα στερηθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, από το ντέρμπι της Τετάρτη (13/05), ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Πορτογάλος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στην ποδοκνημική που αντιμετωπίζει, καθώς και την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Ετσι αποφασίστηκε να εκτίσει στην αναμέτρηση με το Τριφύλλι, την ποινή του.

Αντίθετα, οι Μπλάνκο και Πλιάτσικας προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, την ώρα που ο Σωτήρης Κυργιάκος συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας. Τέλος ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε αποκατάσταση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Γκέντσογλου, Κουτρουμάνος, Ταχτσίδης, Γεωργέας, Μπερνς, Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Πελετιέρι, Ντιουφ, Χετεμάι, Παυλής, Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: