Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

ΠΑΟ: Αρχισαν οι φήμες... αντικατάστασης

Τα γεγονότα στον Παναθηναϊκό διαδέχονται το ένα το άλλο με ασύληπτους ρυθμούς. Μετά την κόντρα των μετόχων με τις εκατέρωθεν δηλώσεις, ήρθε το "ταρακούνημα" στους παίκτες και τώρα έφτασε η στιγμή και της "αντικατάστασης" του Χενκ Τεν Κάτε. Μπίλιτς και Τερίμ... τα πρώτα ονόματα ή φήμες. Εξαλλος ο Ολλανδός τεχνικός. Ανύπαρκτα σενάρια θεωρούν στην ΠΑΕ. Βγενόπουλος: "Χόμπι μου ο Παναθηναϊκός".

Η φημολογία των Κροατών

Η "ατάκα" του Γιώργου Βαρδινογιάννη μετά το ματς με την Λάρισα την Κυριακή "ταρακούνησε" τα νερά ακόμα περισσότερο στον Παναθηναϊκό, την ώρα που παίκτες και τεχνικό τιμ αναζητούν την ηρεμία για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα μέσα από την διαδικασία των πλέι-οφ.

Γιάννης Βαρδινογιάννης, Αδελφοί Γιαννακόπουλοι, Ανδρέας Βγενόπουλος και Νίκος Πατέρας ωστόσο κατα καιρούς έχουν στηρίξει την θέση του Ολλανδού τεχνικού τονίζοντας πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και πως θα πρέπει να δείξει και την νέα χρονιά το "έργο" του. Ομως είναι έτσι τα πράγματα;

Ηδη σήμερα υπήρξε έντονη φημολογία στην Κροατία πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας Σλάβεν Μπίλιτς έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους του "τριφυλλιού", οι οποίοι μάλιστα του τόνισαν πως θα τους ενδιέφερε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Και η πρόταση... Τερίμ

Εκτός από τον "αυταρχικό" και έντονο σε χαρακτήρα Κροάτη προπονητή, ένα ακόμα όνομα που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έπεσε στο "τραπέζι" είναι και αυτό του Φετίχ Τερίμ, αφού φέρεται να προτάθηκε στους "πράσινους" στο ενδεχόμενο αναζήτησης προπονητή.

Πάντως τα σενάρια αυτά έχουν εξοργίσει τόσο τους ανθρώπους της διοίκησης που δεν απαντούν καν θεωρώντας τα ανύπαρκτα.

Εξαλλος και ο Ολλανδός

Την ίδια ώρα μετά τα όσα ακούστηκαν και από τα "πράσινα χείλη" (κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης) ο Χενκ Τεν Κάτε δήλωνε στο περιβάλλον του (Ολλανδία) ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις στο θέμα αυτό. Ο ίδιος γνωρίζει για την στήριξη που του τρέφουν οι μέτοχοι ωστόσο αν υποψιαστεί κάτι αντίστροφο δεν αποκλείεται να παραιτηθεί ο ίδιος μετά τα πλέι-οφ.

Βγενόπουλος: "Χόμπι μου..."

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Δ.Σ. της Πέμπτης ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σε εκδήλωση που έγινε στην Κύπρο (για την αλλαγή της έδρας της Marfin Bank από Ελλάδα σε Κύπρο), δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφους σχετικά με τον Παναθηναϊκό και η απάντηση του σίγουρα θα προκαλέσει κάποιους:

"Πείτε μου για κάτι σοβαρό, ο Παναθηναϊκός είναι το χόμπι μου" δήλωσε αρχικά και σε δεύτερη ερώτηση σχετικά με τους πράσινους απάντησε: "Παιδιά, ήρθαμε για άλλη δουλειά εδώ πέρα".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: