Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

Στην εθνική ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Κάρλος Ντούνγκα εμπιστεύεται τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και το απέδειξε για ακόμη μία φορά, αφού ο νεαρός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, έστειλε... φαξ στα γραφεία του Παναθηναϊκού, καθώς συμπεριέλαβε τον μέσο των "πρασίνων" στους 23 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με Ουρουγουάη (6 Ιουνίου στο Μοντεβιδέο) και Παραγουάη (10 Ιουνίου στο Ρεσίφε) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί μαζί με υπόλοιπα αστέρια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική, όπου θα διεξαχθεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (14-28 Ιουνίου).

Αίσθηση προκαλεί η απουσία του ονόματος του Ροναλντίνιο από τη λίστα του Κάρλος Ντούνγκα, αν και ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν δε διανύει και την καλύτερη περίοδο φόρμας.
Οι 23 παίκτες που κάλεσε ο Κάρλος Ντούνγκα:

Τερματοφύλακες
Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Γκόμες (Τότεναμ), Βίκτορ (Γκρέμιο)

Αμυντικοί
Μαϊκόν (Ίντερ), Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Άλεξ (Τσέλσι), Ζουάν (Ρόμα), Λούσιο (Μπάγερν Μονάχου), Λουιζάο (Μπενφίκα), Κλέμπερ (Ιντερνασιονάλ), Αντρέ Σάντος (Κορίνθιανς)

Μέσοι

Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Ζόσουε (Βόλφσμπουργκ), Ραμίρες (Κρουζέιρο), Ελάνο (Μάντσεστερ Σίτι), Φελίπε Μέλο (Φιορεντίνα), Ζούλιο Μπαπτίστα (Ρόμα), Κακά (Μίλαν)

Επιθετικοί

Αλεχάντρε Πάτο (Μίλαν), Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλη), Νίλμαρ (Ιντερνασιονάλ), Ρομπίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: