Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

ΠΑΟ: Κοντά σε Κατσουράνη !

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κατσουράνη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους»! Αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν αναφέραμε το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών, νέες πληροφορίες όμως σχολιάζουν ότι ο Έλληνας διεθνής είχε συνάντηση με τους Πατέρα-Αντωνίου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Κατσουράνης θα μείνει ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα από την Μπενφίκα και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Η προεργασία που έγινε στη συνάντηση του παίκτη με τους ανθρώπους της ομάδας, φαίνεται ότι υπήρξε καθοριστική και δεν αποκλείεται το όνομα του να ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα!

Το αβαντάζ

Αντωνίου και Τεν Κάτε θεωρούν την περίπτωσή του εξαιρετική, ενώ οι «πράσινοι» υπολογίζουν πολύ ένα ακόμη... αβαντάζ που έχει η εξέλιξη της υπόθεσης, από τη στιγμή που οι «αετοί» τον αφήνουν ελεύθερο. Ποιο είναι αυτό; Ότι δεν χρειάζεται να καταβληθεί στην ΑΕΚ η ρήτρα των πέντε εκ. ευρώ, ένα ποσό που θα εκτόξευε στα ύψη το συνολικό κόστος της μετακίνησης.

Τώρα, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει μόνο την αμοιβή του, κατ’ επέκταση θα στοιχίσει πολύ λιγότερο!

Συμφωνούν και οι Γερμανοί
Αργά χθες το βράδυ, πάντως, ρεπορτάζ από τη Γερμανία ανέφεραν ότι ο Κατσουράνης δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο (ήταν στη μεταγραφική του λίστα), αφού θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα ενισχύσει πολύ τους «πράσινους» στο χώρο του κέντρου.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: