Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

Oλυμπιακός: Κοντά σε Μποτινελι, 3,4 εκατ. ζητά η Λίβερπουλ για Λέτο !

Στην Ελλάδα βρίσκονται από χθες το βράδυ τα αδέλφια Κοσεντίνο και είχαν συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για να μιλήσουν για το θέμα της απόκτησης του Σεμπατιάν Λέτο και του Τζόναθαν Μποτινέλι. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο Αργεντινός θέλει να μείνει για έναν ακόμα χρόνο δανεικός, αν και η Λίβερπουλ (στην οποία ανήκει) προσανατολίζεται να τον πουλήσει.

Επισήμως δεν διέρρευσε κάτι από τη συνάντηση ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση του Μποτινέλι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους Πειραιώτες.

Ο Αργεντινός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και λέγεται πως είναι πιθανό ακόμη και μες τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

2,5 εκατομμύρια για Λέτο


Αναφορικά με τον Λέτο και με δεδομένη την επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να προτείνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για την αγορά του.

Φαίνεται πάντως, πως το ζήτημα θα πάρει παράταση, μια και η Λίβερπουλ περιμένει την απόφαση για την άδεια εργασίας του, ενώ όπως προκύπτει από την Αγγλία, φέρεται να ζητά 3,4 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Αν προκύψει αγεφύρωτη διαφορά στο οικονομικό, ίσως ο Ολυμπιακός προτείνει να αγοράσει ποσοστό των δικαιωμάτων του Αργεντινού μέσου.

Ξεκαθαρίζει για Ματ

Αναφορικά με τον Ματ Ντάρμπισιρ, την Παρασκευή (29/6) αναμένεται η πλέον καθοριστική επαφή με τη Μπλάκμπερν.

Στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, με ένα ποσό ανάμεσα στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: