Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

ΠΑΟ: Ο Ταμούδο, ο Σισέ και οι άλλοι....

Ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, βρίσκεται το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ. Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου φορ δεν ατόνησε ουσιαστικά ποτέ εκ μέρους των «πράσινων» και, από τη στιγμή που η περίπτωση του Πιζάρο απομακρύνεται, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του Γάλλου άσου.

Ο Σισέ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάντερλαντ, ενώ οι πληροφορίες από την Αγγλία σχολιάζουν ότι και η Τότεναμ δεν έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτησή του. Φούλαμ και Μπλάκμπερν επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τον Παναθηναϊκό να αντιπροτείνει της συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ, την αντίστοιχη στο Τσάμπιονς Λιγκ! Για να συμβεί, βέβαια, αυτό, θα πρέπει στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο τουρνουά των πλέι οφ. Για αυτό και η δική του περίπτωση, όπως και του Γιοβάνοβιτς για τον ίδιο λόγο, αναμένεται να «τρέξει» από την επόμενη εβδομάδα.

Οι Ισπανοί για Ταμούδο

Εκτός των Πιζάρο (που παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας) και Σισέ, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν με πολλή προσοχή την περίπτωση του Ταμούδο. Αυτό ανέφερε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «As», με το δημοφιλές ισπανικό έντυπο να αναφέρει ότι ο κύκλος του Ταμούδο έκλεισε στην Εσπανιόλ και οι «πράσινοι» είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, δεδομένου ότι άνθρωπός τους τον έχει παρακολουθήσει να αγωνίζεται.

Οι Γάλλοι για Μιλίας
Το όνομα του Νέναντ Μιλίας επέστρεψε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, μετά το (φημολογούμενο) ενδιαφέρον των «πράσινων» τον Γενάρη. Ο Σέρβος άσος θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες ότι ο Παναθηναϊκός, μαζί με τις Ρεν, Γκλάντμπαχ, Τζένοα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής τους.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος χαφ είναι πολύ καλός παίκτης, παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν έχει στην κατοχή του κοινοτικό διαβατήριο, κάνει δύσκολη την περίπτωσή του.

Πουιγκρενιέ και... Κολοτσίνι

Παρότι ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ βρίσκεται στη χώρα μας, δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Γάλλου στο «τριφύλλι». Πηγές αναφέρουν ότι την Παρασκευή θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων και, αν όλα πάνε καλά, μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει. Η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, πάντως, μετά την πρώτη τους επαφή, είναι ικανή να «χαλάσει» τη μεταγραφή.

Εξάλλου, στο «τριφύλλι» προτάθηκε και ο Φαμπρίστιο Κολοτσίνι. Ο Αργεντινός διεθνής ανήκει στη Νιούκαστλ, που επιθυμεί να παραχωρήσει δανεικούς για έναν χρόνο κάποιους βασικούς (και ακριβούς) παίκτες της και την επόμενη χρονιά να τους πάρει πίσω (αν ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ). Με αυτό το καθεστώς, πάντως, δύσκολα οι «πράσινοι» θα ενδιαφερθούν.

Φούλοπ και Αντουχάρ

Παρότι στον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση τερματοφύλακα, οι «πράσινοι» εξετάζουν κάποιες καλές περιπτώσεις πορτιέρο. Μεταξύ αυτών και ο Φούλoπ, της Σάντερλαντ, που τόνισε στην εφημερίδα «Goal» για το γεγονός:

«Είναι μια προοπτική που πραγματικά με κολακεύει. Δεν είναι μικρό πράγμα να ενδιαφέρεται για εσένα μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, με συχνές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν τιμή μου να πάω σε έναν τέτοιο σύλλογο».

Μια άλλη περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό και ο sportdog έχει αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό το όνομά του, είναι ο Γκονζάλο Αντουχάρ. Ο Ρότσα έχει εξαιρετική άποψη για τον πορτιέρο της Εστουδιάντες και έχει προτείνει την απόκτησή του με κλειστά μάτια, χωρίς να αποκλείεται σύντομα να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια: