Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Olλυμπιακός: Δεν γυρίζει ο Λεντέσμα, ενδεχόμενο ανταλλαγής με Μπατάλια

Δυσαρεστημένοι είναι στον Ολυμπιακό με τις δηλώσεις του Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει ότι θέλει να συνεχίσει με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο. Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην πάρουν πίσω τον Αργεντινό άσο και να τον παραχωρήσουν, με τον μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο να τους προτείνει να πάρουν στη θέση του τον Αλεχάντρο Μπατάλια!

Ο Μπατάλια είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Μπόκα Τζιούνιορς τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει για 11 χρόνια. Εχει παίξει σε 194αγώνες στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ έχει περάσει και από την Ευρώπη, αγωνιζόμενος για ένα χρόνο στη Βιγιαρεάλ. Ο 28χρονος μέσος δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, αφού είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Πειραιώτες, ωστόσο, η τιμή πώλησής του κυμαίνεται γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Στον Ολυμπιακό εξέτασαν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν ως ελεύθερο παίκτη τον Λεντέσμα στη Μπόκα και παράλληλα να δώσουν στον αργεντίνικο σύλλογο κάποια χρήματα, προκειμένου να αποκτήσουν τον Μπατάλια. Ομώς, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου δεν είναι και τόσο «ζεστοί» με αυτήν την προοπτική, καθώς προτιμούν να πουλήσουν τον «λύκο», έστω και αν δεν βάλουν στο ταμείο περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: