Τρίτη, Μαΐου 26, 2009

ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο Κουτσιανικούλης

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 21χρονος μέσος ήταν εμφανώς τρακαρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Εμφανώς... τρακαρισμένος ο μικρός και έχοντας δίπλα του τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα και τον μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη κ. Τζώρτζογλου, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του τύπου κρατώντας στα χέρια του τη φανέλα με το νούμερο 19.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για την νέα χρόνια. Εγώ ήρθα για να προσφέρω και ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα" ήταν η αρχική λακωνική τοποθέτηση του Κουτσιανικούλη που εκθείασε το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε: "Με άγγιξε το οικογενειακό κλίμα που συνάντησα στον ΠΑΟΚ, όπως και στον Εργοτέλη, και ήταν το σημαντικότερο. Σε όλα τα άλλα, δεν υπήρχε πρόβλημα για να συμφωνήσουμε. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και κάθε νέος ποδοσφαιριστής έρχεται για κάτι καλό. Το πιο σημαντικό είναι μια ομάδα να έχει ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και με τις πράξεις τους βοηθούν την ομάδα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: