Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

Mπλόκο της ΑΕΚ για Κατσουράνη !

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί, αφενός για να μη βγει ζημιωμένη και αφετέρου για να αποκτήσει τον Κώστα Κατσουράνη είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» στο άκουσμα ότι η Μπενφίκα σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Έλληνα μέσο και ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτησή του, έκαναν κίνηση για να προφυλάξουν τα δικαιώματα της ΑΕΚ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν να αποκτήσει τον διεθνή άσο, αλλά ο ειδικός όρος που είχε υπογράψει και αφορούσε αποζημίωση στην ΑΕΚ εφόσον επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, «τρέναρε» τις διαδικασίες. Η πληροφορία, όμως, ότι οι «αετοί» σκέφτονται σοβαρά να τον αφήσουν ελεύθερο, αυτομάτως διαγράφει τον παραπάνω όρο και το «τριφύλλι» δεν θα πληρώσει απολύτως τίποτα στην «Ένωση».

Προκειμένου, λοιπόν, να μην χαθούν τα χρήματα, η ΑΕΚ αποφάσισε να επέμβει. Μάλιστα, πέραν της επιστολής την οποία έστειλαν προς την Μπενφίκα και τη ΦΙΦΑ, στην οποία ζητούν να μάθουν τον λόγο της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος ο Κατσουράνης, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» ξεκαθάρισαν στους Πορτογάλους ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν χρήματα για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: