Τρίτη, Μαΐου 26, 2009

Oλυμπιακός: Ετοιμάζει μεταγραφική λίστα ο Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης και είχε συνεργασία με τους Σωκράτη Κόκκαλη και Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Ο Κετσπάγια ενημερώθηκε από τον Χρυσικόπουλο για τις περιπτώσεις των Λέτο, Ντάρμπισιρ και Λεντέσμα, που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Ο ίδιος ζήτησε να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο δυνατόν οι περιπτώσεις των δύο πρώτων, τους οποίους και έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αναφορικά με τον Λεντέσμα, δεν έχει γνωστό, αν πάρθηκε κάποια απόφαση. Από εκεί και πέρα, ο Κετσπάγια ενημερώθηκε και για τη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Μπομπό είναι ο ξεκάθαρος στόχος, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει τις τελικές του κινήσεις, μια και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο ραντεβού με τον μάνατζερ του, Χουάν Φίχερ.

Και δική του λίστα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως στον Κετσπάγια παραδόθηκε λίστα με παίκτες που έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να την εξετάσει και να διαπιστώσει, αν του κάνουν ορισμένες περιπτώσεις. Παράλληλα, ο ίδιος ετοιμάζει δική του λίστα, την οποία και θα παραδώσει στη διοίκηση την Παρασκευή (29/6).

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, μια και από τον Γεωργιανό ζητήθηκε να αποφύγει τις δηλώσεις και γενικότερα τις... επαφές του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, έως ότου να υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η επίσημη παρουσίασή του.
Τσεκάρει τους νέους
Τέλος, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού παρέλαβε DVD με αγώνες της ομάδας Νέων, προκειμένου να διαμορφώσει άποψη για το δυναμικό της. Ήδη άλλωστε, στην πρώτη ομάδα έχουν προωθηθεί οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης και Σοϊλέδης, ενώ «προαγωγή» αναμένεται να πάρει και ο Βασιλόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: